AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet başkanını öldürmek

Kahve falında devlet başkanını öldürmek

Kahve falında devlet başkanını öldürmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, o kişiye zararının dokunacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanını öldürmek gördüyseniz:

  • Maddi konuları, borç alış verişlerini dikkatle ele alın.

Kahve falında devlet başkanını öldürmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, kazançlı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanın öldüğünü görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında devlet başkanının öldüğünü görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında devlet başkanı öldürmek tebrik edileceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında devlet başkanıyla konuşmak her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına tabir olunur.

Kahve falında amerika devlet başkanını görmek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine inanılır.

Kahve falında devlet başkanını hasta görmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına yorulur.

Kahve falında başka bir devletin başkanını görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir