AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet başkanın elini öpmek

Kahve falında devlet başkanın elini öpmek

Kahve falında devlet başkanın elini öpmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına delalet eder.

Kahve falında devlet başkanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda öfkenizi yansıtmanız durumunda işler daha da karışabilir.

Kahve falında devlet başkanının elini öpmek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında devlet başkanın elini öpmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanını elini öpmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, iyi geçiminin de bozulacağına delalet eder.

Kahve falında devlet başkanını öpmek geçici olarak rahatsızlanacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında belediye başkanın elini öpmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında belediye başkanının elini öpmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet adamı elini öpmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet adamının elini öpmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir