AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet adamının ağladığını görmek

Kahve falında devlet adamının ağladığını görmek

Kahve falında devlet adamının ağladığını görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, başarısının düşeceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında devlet adamının ağladığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerden destek alacak probleminizden en kısa sürede kurtulmayı başaracaksınız.

Kahve falında devlet adamının ağladığını görmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet adamından hediye almak kendisi için mal mülk alacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında devlet adamını öpmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, yanlış yollardan döneceğine yorulur.

Kahve falında devlet adamı elini öpmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, kısmetinin hep açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı devlet adamı görmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet adamı olmak maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında devlet adamının mezarını görmek mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında büyük devlet adamı görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir