AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet adamından hediye almak

Kahve falında devlet adamından hediye almak

Kahve falında devlet adamından hediye almak iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet adamından hediye almak gördüyseniz:

  • Uzun süredir kendi halinde devam eden bir konu gereken hassasiyetle ele alınabilir.

Kahve falında devlet adamından hediye almak refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında eski bir devlet adamı görmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında devlet adamı mezarı görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında devlet adamının elini öpmek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen devlet adamı görmek rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında devlet adamıyla öpüşmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında devlet adamıyla evlenmek aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında devlet adamı öpmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir