AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet adamı olmak

Kahve falında devlet adamı olmak

Kahve falında devlet adamı olmak yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, sıkıntıların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet adamı olmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde karşı cins üzerinde olumlu izlenimler bırakabilirsiniz.

Kahve falında devlet adamını öpmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına işarettir.

Kahve falında devlet adamı olduğunu görmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet adamının cenazesini görmek maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında devlet adamı öldürmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ekmeğine leke süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devlet adamıyla konuşmak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Kahve falında büyük bir devlet adamı görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük devlet adamı görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş bir devlet adamı görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir