AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet adamının mezarını görmek

Kahve falında devlet adamının mezarını görmek

Kahve falında devlet adamının mezarını görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, nazara geleceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet adamının mezarını gördüyseniz:

  • Herşeyin gönlünüzdeki gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor.

Kahve falında devlet adamının mezarını görmek akrabayla araya mesafe konulacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında devlet adamı mezarı görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına delalet eder.

Kahve falında devlet adamından para almak en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet adamı öpmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına yorulur.

Kahve falında büyük devlet adamı görmek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, ileride saygın bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasta devlet adamı görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında devlet adamından hediye almak çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü devlet adamı görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir