AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı devlet adamı görmek

Kahve falında yabancı devlet adamı görmek

Kahve falında yabancı devlet adamı görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, çok iyi yerlere geleceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yabancı devlet adamı gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu sizin için önemli ilşkiler kanalıyla istikrarlı hale sokabilirsiniz.

Kahve falında yabancı devlet adamı görmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir devlet adamı görmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında hasta devlet adamı görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü devlet adamı görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine delalettir.

Kahve falında devlet adamıyla yemek yemek işlerinin günden güne bozulacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş devlet adamı görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski bir devlet adamını görmek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına yorulur.

Kahve falında devlet adamını ölmüş görmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir