AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet adamını öpmek

Kahve falında devlet adamını öpmek

Kahve falında devlet adamını öpmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaşamın kolaylaşacağına, itibarını geri kazanacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine işarettir.

Kahve falında devlet adamını öpmek gördüyseniz:

  • Aklınızda bulunmasında fayda var.

Kahve falında devlet adamı öpmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet adamı elini öpmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet adamının elini öpmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet adamını öpmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük bir devlet adamı görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına inanılır.

Kahve falında devlet adamından para almak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş bir devlet adamı görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, rahatsızlıkların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında devlet adamının öldüğünü görmek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir