AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet adamı elini öpmek

Kahve falında devlet adamı elini öpmek

Kahve falında devlet adamı elini öpmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına inanılır.

Kahve falında devlet adamı elini öpmek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerden uzak olmanız gerekiyor.

Kahve falında devlet adamı elini öpmek işinde başarılı olacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında devlet adamının elini öpmek rahatının ve ağız tadının kaçacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet adamını öpmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında devlet adamı öpmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında devlet adamının elini sıkmak omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Kahve falında devlet büyüğü elini öpmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet başkanının elini öpmek hastalıklarının biteceğine, sorunların bir bir çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında devlet büyüğünün elini öpmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir