AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük devlet adamı görmek

Kahve falında büyük devlet adamı görmek

Kahve falında büyük devlet adamı görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işaret eder.

Kahve falında büyük devlet adamı gördüyseniz:

  • İlginç yerlere yapılacak ziyaretler yaratıcılığınızı arttırabilir.

Kahve falında büyük devlet adamı görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir devlet adamı görmek hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, herkesi doğru yola çağıracağına tabir olunur.

Kahve falında devlet adamının cenazesini görmek başarıları ile tanınacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet adamına sarılmak ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında devlet adamıyla öpüşmek her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet adamının elini öpmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, borçlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet adamı öldürmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında devlet adamı mezarı görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir