AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir devlet adamı görmek

Kahve falında büyük bir devlet adamı görmek

Kahve falında büyük bir devlet adamı görmek ortak işlere gireceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, dinini yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında büyük bir devlet adamı gördüyseniz:

  • Sorunlu bir durumu zaman aşımına uğraması için bekletmenizde fayda var.

Kahve falında büyük bir devlet adamı görmek kısmet alacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına yorulur.

Kahve falında büyük devlet adamı görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet adamını ölmüş görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında devlet adamıyla sohbet etmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı devlet adamı görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini devlet adamı olarak görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine yorulur.

Kahve falında devlet adamı olmak kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş devlet adamı görmek kötü yönde hareket edeceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir