AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet adamının öldüğünü görmek

Kahve falında devlet adamının öldüğünü görmek

Kahve falında devlet adamının öldüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına inanılır.

Kahve falında devlet adamının öldüğünü gördüyseniz:

  • İstediğiniz gibi ilerlemeyen işler veya geçici performans kaybı sizi yavaşlatmamalı, daha detaylı düşünüp, pratiği olan planlar yapmalısınız.

Kahve falında devlet adamı öldürmek hem moral hem de çareler bulacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına yorulur.

Kahve falında devlet adamının öldüğünü görmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına delalet eder.

Kahve falında devlet adamı başbakan görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş devlet adamı görmek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir devlet adamını görmek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet adamı elini öpmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında devlet adamını misafir etmek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında devlet adamıyla yemek yemek bahtın açık olmasına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir