AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet adamından para almak

Kahve falında devlet adamından para almak

Kahve falında devlet adamından para almak maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, kendisini mutsuz edeceğine yorulur.

Kahve falında devlet adamından para almak gördüyseniz:

  • Detaylara dikkat etmeniz durumunda gelirlerinizi arttırabilir, karlı alışverişler yapabilir veya imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında devlet adamından para almak özel hayatında mutlu olacağına, işinde terfi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet adamını hasta görmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı devlet adamı görmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet adamının elini sıkmak mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında devlet adamının öldüğünü görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine yorulur.

Kahve falında devlet adamını korumak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet adamıyla sohbet etmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, geçineceğine delalettir.

Kahve falında devlet adamıyla kavga etmek her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir