AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir devlet adamı görmek

Kahve falında ölmüş bir devlet adamı görmek

Kahve falında ölmüş bir devlet adamı görmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kalbini tekrar hayata açacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir devlet adamı gördüyseniz:

  • Kendinizi etrafa ya da beğendiğiniz kişiye çok sevdireceksiniz.

Kahve falında devlet adamı resmi görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük devlet adamı görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında büyük bir devlet adamı görmek anne ve baba duası alınacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında eski bir devlet adamı görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, yeni bir eve sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet adamından tokat yemek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen devlet adamı görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, düşünmeden adımlar atayacağına delalet eder.

Kahve falında devlet adamıyla öpüşmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine delalettir.

Kahve falında eski devlet adamı görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir