AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet adamı öpmek

Kahve falında devlet adamı öpmek

Kahve falında devlet adamı öpmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında devlet adamı öpmek gördüyseniz:

  • Görev veya sorumluluklarınızı ihmal etmeniz ya da tam olarak yerine getirmemeniz nedeniyle problemler oluşabilir.

Kahve falında devlet adamının elini öpmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, hataların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet adamını öpmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına işarettir.

Kahve falında devlet adamı elini öpmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet adamı öpmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında ölen devlet adamı görmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Kahve falında devlet adamı resmi görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet adamıyla evlenmek işlerinin yaver gideceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında devlet adamının ağladığını görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir