AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet adamını korumak

Kahve falında devlet adamını korumak

Kahve falında devlet adamını korumak yapılan planların alt üst olacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, işinde çok ilerleyeceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet adamını korumak gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlasından kaçınmalısınız.

Kahve falında devlet adamını korumak fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, rahat nefes alınacağına işarettir.

Kahve falında devlet büyüğünü korumak saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına alamet eder.

Kahve falında devlet başkanını korumak büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş bir devlet adamı görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet adamının ağladığını görmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında önemli bir devlet adamı görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş devlet adamı görmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet adamı başbakan görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir