AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet adamı başbakan görmek

Kahve falında devlet adamı başbakan görmek

Kahve falında devlet adamı başbakan görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet adamı başbakan gördüyseniz:

  • Bazı iş girişimlerinizi ilerletmek, şekillendirmek ya da bazı hedeflerinize ulaşabilmek için alışılmadık yollar deneyebilirsiniz.

Kahve falında devlet adamı başbakan görmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında devlet adamının elini sıkmak malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet adamının ağladığını görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında ölen devlet adamı görmek bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında bir devlet adamı görmek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet adamıyla yemek yemek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında yabancı devlet adamı görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına yorulur.

Kahve falında önemli devlet adamı görmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir