AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet büyüğünü korumak

Kahve falında devlet büyüğünü korumak

Kahve falında devlet büyüğünü korumak uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalettir.

Kahve falında devlet büyüğünü korumak gördüyseniz:

  • Yaşca büyük veya tecrübeli kişilere fikir danışılabilir.

Kahve falında devlet büyüğünü korumak dertlerin sonlanacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında devlet adamını korumak sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet başkanını korumak hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine delalettir.

Kahve falında devlet büyüklerine yemek vermek variyetini çoğaltacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet büyüğünün öldüğünü görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş bir devlet büyüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına delalet eder.

Kahve falında devlet büyükleri görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına delalettir.

Kahve falında devlet büyüğünü misafir etmek her şeyin yenileceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir