AnaSayfa / Genel / Kahve falında önemli bir devlet adamı görmek

Kahve falında önemli bir devlet adamı görmek

Kahve falında önemli bir devlet adamı görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, nahoş sözler işiteceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, üzgün ve hasta olacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına işarettir.

Kahve falında önemli bir devlet adamı gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında önemli bir devlet adamı görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında önemli devlet adamı görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında önemli evrak görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, yarar getireceğine delalet eder.

Kahve falında önemli bir kişi görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında önemli zat görmek insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında önemli biri olduğunu görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında önemli biri olmak karanlık zamanların aydınlanacağına, zorlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında önemli bir sınava girmek çok önemli noktalara geleceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir