AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş devlet adamı görmek

Kahve falında ölmüş devlet adamı görmek

Kahve falında ölmüş devlet adamı görmek günahlarına tövbe edeceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş devlet adamı gördüyseniz:

  • Dost olarak kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı tavır aldığını görerek üzülebilirsiniz.

Kahve falında devlet adamından altın almak bilakis malının çoğalacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet adamından para almak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında devlet adamı mezarı görmek daha fazla kazanç getireceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında devlet adamıyla öpüşmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet adamıyla kavga etmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta devlet adamı görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında büyük bir devlet adamı görmek kişinin evlatlarının artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında devlet adamı başbakan görmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir