AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet adamını hasta görmek

Kahve falında devlet adamını hasta görmek

Kahve falında devlet adamını hasta görmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına işarettir.

Kahve falında devlet adamını hasta gördüyseniz:

  • Sadece rutinden kurtulmak isteyeceğiniz bir süreçte olacaksınız.

Kahve falında devlet adamını hasta görmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında hasta devlet adamı görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş bir devlet adamı görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet adamının ağladığını görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet adamının öldüğünü görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında büyük bir devlet adamı görmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet adamıyla evlenmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet adamına sarılmak iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir