AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta devlet adamı görmek

Kahve falında hasta devlet adamı görmek

Kahve falında hasta devlet adamı görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, umutlarının biteceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta devlet adamı gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya küçük duruma düşürmeye çalışan kişilere kendi üslubunuzla ya da yöntemlerinizle tepki göstermek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında hasta devlet adamı görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet adamını hasta görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, uzak bir yola gidileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet adamından para almak zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında ünlü bir devlet adamı görmek yapılan işte ustalaşılacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına delalet eder.

Kahve falında devlet adamının öldüğünü görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza alamet etmektedir.

Kahve falında eski bir devlet adamını görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında devlet adamı öldürmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet adamının mezarını görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir