AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet adamıyla evlenmek

Kahve falında devlet adamıyla evlenmek

Kahve falında devlet adamıyla evlenmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, yapılan hataların düzeltileceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında devlet adamıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, iş hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenmeniz durumunda en doğru yaklaşımla ilerleme şansınız olabilir.

Kahve falında devlet adamıyla evlenmek malvarlığının artacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında devlet adamı öldürmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü bir devlet adamı görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet adamının öldüğünü görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında devlet adamından altın almak barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet adamının elini öpmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir devlet adamı görmek işlerinin sarpa saracağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet adamının mezarını görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir