AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet adamına sarılmak

Kahve falında devlet adamına sarılmak

Kahve falında devlet adamına sarılmak üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına işarettir.

Kahve falında devlet adamına sarılmak gördüyseniz:

  • Enerjiniz yükseliyor.

Kahve falında devlet adamına sarılmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devlet adamıyla yemek yemek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında büyük bir devlet adamı görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında devlet adamını öpmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet adamından tokat yemek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devlet adamından para almak kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında devlet adamını hasta görmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü devlet adamı görmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir