AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet adamından tokat yemek

Kahve falında devlet adamından tokat yemek

Kahve falında devlet adamından tokat yemek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, borçlarının kalmayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında devlet adamından tokat yemek gördüyseniz:

  • Kafanızdan kuruntuları atıp, olumlu şeyler düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında devlet adamından tokat yemek ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine alamet eder.

Kahve falında devlet adamıyla yemek yemek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ölü devlet adamı görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet adamını korumak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında büyük devlet adamı görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında bir devlet adamı görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta devlet adamı görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında bir devlet adamını görmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir