AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü devlet adamı görmek

Kahve falında ölü devlet adamı görmek

Kahve falında ölü devlet adamı görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, hayırlı işlere imza atacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü devlet adamı gördüyseniz:

  • Bir süredir üzerinde konuşulan konular ya da teklifler sonuçlarını gösteriyor.

Kahve falında ölü devlet adamı görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında kendini devlet adamı olarak görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına delalet eder.

Kahve falında eski bir devlet adamını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında devlet adamını ölmüş görmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir devlet adamı görmek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine yorulur.

Kahve falında devlet adamından hediye almak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet adamıyla sohbet etmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet adamını hasta görmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir