AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir devlet adamını görmek

Kahve falında bir devlet adamını görmek

Kahve falında bir devlet adamını görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, beklenen mirasın alınacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında bir devlet adamını gördüyseniz:

  • Hassas konuların zerafetle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında devlet adamından altın almak maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında devlet adamıyla sohbet etmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine alamet eder.

Kahve falında devlet adamı mezarı görmek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında ünlü bir devlet adamı görmek hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski bir devlet adamını görmek hastalıklarının iyileşeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına delalettir.

Kahve falında devlet adamının elini öpmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet adamından tokat yemek borçlarını ödeyeceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen devlet adamı görmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir