AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet adamıyla yemek yemek

Kahve falında devlet adamıyla yemek yemek

Kahve falında devlet adamıyla yemek yemek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, verimliliğinin artacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kazançsız işler peşinde olmaya, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet adamıyla yemek yemek gördüyseniz:

  • Yeni iş teklifleri söz konusu olabilir veya yeni gelir kapıları açılıyor.

Kahve falında devlet adamından tokat yemek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet adamıyla yemek yemek psikolojik olarak toparlanacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında devlet adamı elini öpmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına işarettir.

Kahve falında bir devlet adamı görmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş devlet adamı görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine inanılır.

Kahve falında devlet adamı başbakan görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Kahve falında devlet adamı mezarı görmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine delalet eder.

Kahve falında devlet adamıyla konuşmak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir