AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir devlet adamı görmek

Kahve falında bir devlet adamı görmek

Kahve falında bir devlet adamı görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir devlet adamı gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirler üreterek yerinizi almak isteyen kişilerin önünü kesebilirsiniz.

Kahve falında hasta devlet adamı görmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına işarettir.

Kahve falında devlet adamını misafir etmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına işarettir.

Kahve falında büyük devlet adamı görmek stresinin çoğalacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek alamet eder.

Kahve falında ünlü devlet adamı görmek yaşamına bakacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında devlet adamından altın almak büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına inanılır.

Kahve falında devlet adamının mezarını görmek yükünün azalacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet adamını hasta görmek manevi olarak da yıpranacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş devlet adamı görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir