AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet adamının elini sıkmak

Kahve falında devlet adamının elini sıkmak

Kahve falında devlet adamının elini sıkmak herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, hacetinizin giderilmesine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında devlet adamının elini sıkmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde devamlı taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi iyice şımartmış olabilirsiniz.

Kahve falında devlet adamının elini sıkmak eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet adamı elini öpmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalettir.

Kahve falında devlet adamının elini öpmek para biriktirebileceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini devlet adamı olarak görmek o kimselerden menfaat göreceğine, gözyaşı döküleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet adamından altın almak dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında önemli bir devlet adamı görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Kahve falında eski devlet adamı görmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, merdiven atlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü devlet adamı görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir