AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet adamıyla sohbet etmek

Kahve falında devlet adamıyla sohbet etmek

Kahve falında devlet adamıyla sohbet etmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, borçların sonlandırılacağına alamet eder.

Kahve falında devlet adamıyla sohbet etmek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işleriniz ya da sorumluluklarınız olması sizi engellese de, bir şeyleri durdurmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında devlet adamıyla sohbet etmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına yorulur.

Kahve falında devlet başkanıyla sohbet etmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında önemli bir devlet adamı görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet adamından altın almak iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kazancında bereketin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet adamı başbakan görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, işlerinin hemen hallolacağına işaret eder.

Kahve falında devlet adamının elini sıkmak yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, çok büyük üzüntü duyacağına tabir olunur.

Kahve falında bir devlet adamı görmek işlerin büyüyeceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında ünlü devlet adamı görmek sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir