AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet adamıyla kavga etmek

Kahve falında devlet adamıyla kavga etmek

Kahve falında devlet adamıyla kavga etmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine inanılır.

Kahve falında devlet adamıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Kabul edilmeye zorlanmadığınız taktirde geleneksel düşünceye saygı gösterirsiniz.

Kahve falında devlet adamıyla kavga etmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına delalet eder.

Kahve falında önemli bir devlet adamı görmek iş kaybı yaşayacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında devlet adamının ağladığını görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü devlet adamı görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine alamet eder.

Kahve falında devlet adamı öldürmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet adamı resmi görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet adamından para almak maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet adamından altın almak hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir