AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet adamından altın almak

Kahve falında devlet adamından altın almak

Kahve falında devlet adamından altın almak yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, başarısının düşeceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında devlet adamından altın almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda net kararlar vermeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında devlet adamından altın almak bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir devlet adamı görmek uykusuz ve halsiz düşeceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini devlet adamı olarak görmek bir anda yokluğa düşüleceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine işarettir.

Kahve falında devlet adamı elini öpmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet adamından tokat yemek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir devlet adamını görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü bir devlet adamı görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine inanılır.

Kahve falında eski bir devlet adamını görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, yardımcı olmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir