AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir devlet adamını görmek

Kahve falında eski bir devlet adamını görmek

Kahve falında eski bir devlet adamını görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski bir devlet adamını gördüyseniz:

  • Belli bir atak yapmak üzeresiniz.

Kahve falında eski bir devlet adamı görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski devlet adamı görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, kazancın artacağına delalettir.

Kahve falında eski bir devlet adamını görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında devlet adamı resmi görmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet adamının elini öpmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında devlet adamını ölmüş görmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü bir devlet adamı görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında devlet adamıyla konuşmak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir