AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini devlet adamı olarak görmek

Kahve falında kendini devlet adamı olarak görmek

Kahve falında kendini devlet adamı olarak görmek karlı çıkacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, önünü göremez olacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini devlet adamı olarak gördüyseniz:

  • Kendinizi affettirmenizi gerektiren durumlar varsa, çok fazla şeyi ortaya dökmek size zarar verebilir.

Kahve falında devlet adamından tokat yemek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına inanılır.

Kahve falında devlet adamı öpmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı devlet adamı görmek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında devlet adamıyla sohbet etmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında devlet adamıyla evlenmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında devlet adamından hediye almak aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Kahve falında devlet adamının mezarını görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet adamının elini öpmek yükseleceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir