AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü bir devlet adamı görmek

Kahve falında ünlü bir devlet adamı görmek

Kahve falında ünlü bir devlet adamı görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü bir devlet adamı gördüyseniz:

  • Bir plan ya da projenizde garip bir karışıklık söz konusu olabilir.

Kahve falında ünlü bir devlet adamı görmek güzel huylarının değişeceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına inanılır.

Kahve falında ünlü devlet adamı görmek parasının azalacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında ölen devlet adamı görmek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında devlet adamını ölmüş görmek büyük başarılara işlere imza atılacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet adamı mezarı görmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işarettir.

Kahve falında hasta devlet adamı görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında devlet adamıyla evlenmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına işarettir.

Kahve falında devlet adamından para almak iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir