AnaSayfa / Genel / Kahve falında önemli devlet adamı görmek

Kahve falında önemli devlet adamı görmek

Kahve falında önemli devlet adamı görmek maddi olarak zarar edeceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, bolluğun ve verimin de artacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, sevdiğini söyleyeceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında önemli devlet adamı gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgi veya haberleri arkadaşlarınız ya da meslektaşlarınızla değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında önemli bir devlet adamı görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına tabir olunur.

Kahve falında önemli devlet adamı görmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında önemli kişi görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında önemli insan görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına inanılır.

Kahve falında önemli bir zat görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında önemli birini görmek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında önemli bir sınava girmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine işarettir.

Kahve falında önemli birinden para almak kalifiye elemanlar arasına gireceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir