AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen devlet adamı görmek

Kahve falında ölen devlet adamı görmek

Kahve falında ölen devlet adamı görmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen devlet adamı gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında devlet adamından hediye almak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında devlet adamıyla sohbet etmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet adamının cenazesini görmek çok rahat bir döneme gireceğine, durumun değişmesine işaret eder.

Kahve falında ölü devlet adamı görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet adamını ölmüş görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet adamıyla öpüşmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında devlet adamını misafir etmek keyfe kavuşacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet adamını öpmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir