AnaSayfa / Genel / Kahve falında deveyle güreşmek

Kahve falında deveyle güreşmek

Kahve falında deveyle güreşmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deveyle güreşmek gördüyseniz:

  • Açık sözlüsünüz.

Kahve falında deveyle güreşmek büyük bir üne sahip olunacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle güreşmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla güreşmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında güreşmek ve yenmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında boğayla güreşmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine delalettir.

Kahve falında aslanla güreşmek aradaki buzların eritileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insanla güreşmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına işaret eder.

Kahve falında babayla güreşmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir