AnaSayfa / Genel / Kahve falında güreşmek ve yenmek

Kahve falında güreşmek ve yenmek

Kahve falında güreşmek ve yenmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, sorunların çözüleceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine alamet eder.

Kahve falında güreşmek ve yenmek gördüyseniz:

  • Daha sonra ise karşınızdaki insanın sevgisini kazanınca, onu kontrol etmeyi düşünün.

Kahve falında güreşmek ve yenmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insanla güreşmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında boğayla güreşmek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına işaret eder.

Kahve falında aslanla güreşmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine delalet eder.

Kahve falında biriyle güreşmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle güreşmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşınla güreşmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babayla güreşmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir