AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayla güreşmek

Kahve falında babayla güreşmek

Kahve falında babayla güreşmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, sorunlarının da çözüleceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına alamet eder.

Kahve falında babayla güreşmek gördüyseniz:

  • Gereksiz sorularla çevrenizi bezdirmekten kaçının.

Kahve falında babayla güreşmek bol kazançlı bir işe girileceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeytanla güreşmek dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşınla güreşmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında biriyle güreşmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında aslanla güreşmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deveyle güreşmek ailesinden hayır göreceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle güreşmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında boğayla güreşmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir