AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanla güreşmek

Kahve falında aslanla güreşmek

Kahve falında aslanla güreşmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında aslanla güreşmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız kanalıyla yeni işler veya mevcut işlerde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında aslanla güreşmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşınla güreşmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyle güreşmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deveyle güreşmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle güreşmek zorlukları teker teker aşacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine delalettir.

Kahve falında babayla güreşmek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında şeytanla güreşmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayıyla güreşmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir