AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle güreşmek

Kahve falında biriyle güreşmek

Kahve falında biriyle güreşmek yapılan işte yalnız kalınacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, işte başarılı adımlar atılacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına alamet eder.

Kahve falında biriyle güreşmek gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda zorlanmalar azalmaya başlıyor.

Kahve falında aslanla güreşmek bebek sahibi olunacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insanla güreşmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında şeytanla güreşmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına işarettir.

Kahve falında kadınla güreşmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyle güreşmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güreşmek ve yenmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında ayıyla güreşmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşınla güreşmek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir