AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla güreşmek

Kahve falında arkadaşınla güreşmek

Kahve falında arkadaşınla güreşmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, masumluğunu ispat edeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşınla güreşmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda yavaşlamanız gerektiğini düşünüyorsanız, gaza basmaktan vazgeçmelisiniz.

Kahve falında arkadaşınla güreşmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğayla güreşmek böylece kişinin hafifleyeceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle güreşmek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine rivayet eder.

Kahve falında insanla güreşmek maddi açıdan rahata erileceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine alamet eder.

Kahve falında biriyle güreşmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babayla güreşmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında aslanla güreşmek sorunlarını çözeceğine, bahtının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayıyla güreşmek yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir