AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğayla güreşmek

Kahve falında boğayla güreşmek

Kahve falında boğayla güreşmek eline haram para geçeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, başarısının düşeceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine işarettir.

Kahve falında boğayla güreşmek gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkiniz sizi engelliyor olabilir.

Kahve falında boğayla güreşmek hem çok mutlu olacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle güreşmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında şeytanla güreşmek huzurlu bir hayat süreceğine, ticaretinin de hızlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güreşmek ve yenmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşınla güreşmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, başına türlü işler geleceğine işaret eder.

Kahve falında kadınla güreşmek uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, mutluluğunun katlanacağına inanılır.

Kahve falında aslanla güreşmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayıyla güreşmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir