AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanla güreşmek

Kahve falında insanla güreşmek

Kahve falında insanla güreşmek bol rızık elde edeceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insanla güreşmek gördüyseniz:

  • Kuşkular artacaktır, gereksiz isteklerde bulunabilir huysuz olabilirsiniz.

Kahve falında insanla güreşmek yeni fırsatlar sunulacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına yorulur.

Kahve falında babayla güreşmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine inanılır.

Kahve falında şeytanla güreşmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşınla güreşmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kadınla güreşmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında aslanla güreşmek çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle güreşmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güreşmek ve yenmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir