AnaSayfa / Genel / Kahve falında deveye su içirmek

Kahve falında deveye su içirmek

Kahve falında deveye su içirmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında deveye su içirmek gördüyseniz:

  • Tamirat işleri veya tamir edilmesi gereken ilişkiler size pahalıya mal olabilir.

Kahve falında deveye su içirmek büyük bir özgüven kazanacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devenin su içtiğini görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deveye su vermek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında deveyi suyun içinde görmek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, o masumların bedduasını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su içinde deve görmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine su içirmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu leğen görmek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına işarettir.

Kahve falında su içen kedi görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir