AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi su dolu leğen görmek

Kahve falında içi su dolu leğen görmek

Kahve falında içi su dolu leğen görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, rızkının artacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, elde edilecek menfaatlere, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında içi su dolu leğen gördüyseniz:

  • Çevrenize olan muamelelerinizde saygısızca davranma meylindesiniz.

Kahve falında içi su dolu leğen görmek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında su dolu leğen görmek ekmeğin kesileceğine, yardımda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında leğenden su içmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında leğenle su dökmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında leğendeki suyu dökmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, masa başı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında leğende su görmek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında leğen içinde su görmek geçim derdine düşeceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında leğenin içinde su görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir