AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içen kedi görmek

Kahve falında su içen kedi görmek

Kahve falında su içen kedi görmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, hayırlı bir işe başlayacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine alamet eder.

Kahve falında su içen kedi gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya ya da pazarlığa açık olmanız istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Kahve falında su içen kedi görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında kediyi su içerken görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında kediye su içirmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kediye süt içirmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, duaların kabul göreceğine inanılır.

Kahve falında süt içen kedi görmek bazı kaynakların tükeneceğine, güzel sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin süt içtiğini görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi yavrusuna süt içirmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında içi su dolu kuyuya düşmek işsizlerin iş sahibi olacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir