AnaSayfa / Genel / Kahve falında deveye su vermek

Kahve falında deveye su vermek

Kahve falında deveye su vermek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, büyük başarılar kazanacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, kafasının rahat edeceğine, zorluklarını aşacağına rivayet eder.

Kahve falında deveye su vermek gördüyseniz:

  • Farklı ortaklıklar ya da ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında devenin su içtiğini görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına işaret eder.

Kahve falında deveye su vermek hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deveyi suyun içinde görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında deveye su içirmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına delalet eder.

Kahve falında su içinde deve görmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işaret eder.

Kahve falında deve kuşu yumurtası görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı deve görmek zorluklarının son bulacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında falda deve görmek kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir